دکتر گرمابی پاسخگوی مشکلات متعدّد مردم گلبوسفلی دربارهی: معدن سنگ، سد شهید برونسی، طرح هادی روستا، بهداشت و درمان و…
حضور دکتر گرمابی در روستای گلبوسفلی بخش میانجلگه
دکتر گرمابی با تقدیمِ درود بر روان شهدای انقلاب به ویژه شهید برونسی، شنوای مشکلات متعدّد مردم این روستا در رابطه با مشکلات معدن سنگ بود که به گفتهی عضو شورای روستا از سال ۸۲ پروانهی بهرهبرداری دریافت کرده و مدّتی به دلیل عدم مرغوبیّت، تعطیل شده و مجدّداً راهاندازی شده و حال با ایجاد آلودگی زیست محیطی، نارضایتی مردم و گردشگران را به همراه داشته، بیان داشت: اگر این معدن، مشکلاتی برای روستا دارد باید منافعی هم داشته باشد. من پیگیر رفع مشکلات و استفاده از این امکان، به نفع روستا خواهم بود.
دکتر گرمابی در رابطه با سد شهید برونسی که ۱۵ سال پیش، در مورد آن مطالعه شده و ایجاد آن در ردیف بودجه قرار گرفته اما به خاطر خشکسالی از طرف وزارت نیرو برگشت خورده است و روستاییان برای آبدهی قناتهایشان به این سد امید بستهاند، اظهار داشت: باید کار کارشناسی را قبول کرد و اگر توجیه منطقی ندارد نباید انجام شود. من مشکلات طرح را از کارشناسان پیگیری خواهم کرد. یکی از انتقادات به وزیر نیرو، ایجاد سدهای فراوانی است که موجب خشک شدن قناتها شده است، بنابراین بدانید ایجاد سد به نفع منابع آبی نیست.
نمایندهی مردم در مجلس شورای اسلامی، در خصوص زمینهای دِیم و مشاع که مالکیّت آن در اختیارِ منابع طبیعی اعلام شده و دیگر بدون اطلاع قبلی، اجازهی حفر چاه نمیدهند، تصریح کرد: منابع طبیعی قولنامههای شخصی را قبول نمیکند. یا سند باید ارائه شود و یا به نقشههای هواییِ اداره استناد میشود.
دکتر گرمابی در مورد گازرسانی به روستا نیز بیان کرد: الحمدالله گازرسانی در مرحلهی اتّصال است و قرار است تا ۲۲ بهمن تزریق گاز انجام شود.
برخی خانههای ساخته شده در روستا، خارج از طرحِ هادی اعلام شده و برخی خیابانها هم بلاتکلیف ماندهاند و در اینباره دکتر گرمابی گفت: در بررسیهایی که انجام دادهام، فاصلهی این خانهها زیاد است و سمتِ دیگرِ جاده قرار دارد و اگر بخواهد در طرح هادی قرار گیرد باید پُل هوایی ایجاد شود که به یک میلیارد تومان بودجه نیاز دارد و تامین آن ساده نیست.
ایشان در خصوص درخواست مردم روستا جهت افزایش امکانات درمانی، بیان کرد: بهداشت و درمان هم ضوابط خاص خود را دارد. به نسبت جمعیّت و فاصلهها تا مرکز، داروخانه، بیتوتهی پزشک، امکانات تعلق میگیرد و اگر خلاف ضوابط عمل شده، من پیگیر خواهم بود.
ایشان در رابطه با نیاز به تعویض لولههای فرسودهی آبرسانی روستا اعلام کرد: ۳۰ درصد هدررفتِ آب شهرستان نیشابور به دلیل فرسودگی لولههاست و عمر شبکهی آن، بسیار بیشتر از عمر شبکهی این روستاست و به دلیل کمبود بودجههای عمرانی معطل مانده و البتّه این موضوع، مشکلی سراسری است.
دکتر گرمابی در مورد احداث سولهی ورزشی که اهدای زمین آن از سوی اهالی انجام شده، گفت: سولههایی در برخی روستاها هستند که نیمهکاره ماندهاند و اولویّت با تکمیل آنهاست تا تعریف پروژهی جدید، مگر مشارکت ۵۰ درصدی مردم وجود داشته باشد که میتوان پیگیر ادامهی آن بود.
همراهان این بازدید، بخشدار، رئیس ادارهی آب و فاضلاب روستایی، معاون بنیاد مسکن شهرستان، معاون ادارهی راه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی میانجلگه، فرماندهی انتظامی بلهرات، معاون ادارهی آموزش و پرورش میانجلگه، رئیس شرکت گاز شهر عشقآباد، دهیار و اعضای شورای روستا بودند.
گفتنی است بازدید از روستاهای زمه و جنداب به همراه دهیاران و اعضای شورای این روستاها نیز صورت گرفت.
۱۶ آذر ۹۶
دیدگاهی بگذارید