افزایش دانشآموختگانی که صرفاً متّکی به تئوری هستند، آسیبزاست.
دکتر گرمابی در این نشست اظهار کرد: ایران بعد از هند و چین، بیشترین تعداد مهندس را دارد که برخی از ایشان به عملیّاتی سازی ایدهها نیز مسلّط نیستند و صرفاً در حد تئوری با مقولات، آشنایی دارند. این موضوع، یک آسیب بوده و موجب هدررفت سرمایه خواهد شد. باید بر کیفیت آموزش متمرکز شد نه بر افزایش کمیّت دانشجو.
نمایندهی مردم به عنوان نمونه با اشاره به دانشگاه صنعتی نوشيروانى بابل که در سطح کشور نیز شناخته شده و در دنیا دارای جایگاه است، افزود: رسیدن به چنان رتبهای، چندان دور از دسترس نیست و اگر این دانشگاه، حضوری فعّال و قدرتمند داشته باشد، میتواند حتّی پیشتر از دانشگاههای دولتی، مورد انتخابِ داوطلبان قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علمی-کاربردیِ خیّام الکتریک نیز ضمن ارائهی آمار دانشجویان و استادان و گزارش کار، بیان کرد: بسیار خرسندیم که فردی از جامعهی دانشگاهیان نمایندهی ماست.
وی در ادامه به بخشنامههایی که گاه، کار دانشجویان را بسیار دشوار میسازد و نیز به عدم اجرای معافیت مالیاتی در مراکز آموزشی از سوی ادارهی دارایی اعتراض کرد و خواهان پیگیری و رفع آن از سوی دکتر گرمابی شد. همچنین ایشان نیاز به گسترش فضای عمرانی و کارگاههای عملی را از نیازهای دانشگاه برشمرد.
دکتر گرمابی با دریافت مستندات درخواستها، متعهّد گردید مواردِ مزبور را بررسی کرده و تا حد امکان، آنها را برطرف سازد.
۱۳ خرداد ۱۳۹۷
دیدگاهی بگذارید